Интимно

10 червени флага във връзката, заради които да избягате веднага

Как да познаете, че отношенията ви са токсични

21.11.2017г. / 15 38ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато човек е влюбен лесно може да пропусне някои червени флагове. Обръщайте внимание на поведението на партньора си, докато е време. Ако забележите, че той прави някои от тези неща, по-добре бягайте надалече!

1. Непрекъснато закъснява.

Как ще градите връзка с човек, на когото не можете да разчитате да дойде навреме, да се прибере навреме, да ви вземе от вкъщи навреме? За него явно приоритет не сте вие, а другите му занимания. А може и да крие нещо.

Какво да очаквате от партньор, който дълго време не е имал връзка?

2. Груб е с хората.

Много показателно е как човек се отнася с хората в обслужващия сектор, например сервитьори, шофьори на такси, пиколо. Ако партньорът ви е груб с тези хора и се държи с тях като със слуги без причина, не се опитвайте да го превъзпитате, а бягайте.

3. Разказва зловещи истории за развод.

Идеята за развод не го плаши, а напротив – забавлява го. Обича да разказва истории за драматични разводи на приятелите си, от филмите или свои собствени (ако е преживял такива).

4. Има дълбока привързаност към домашни любимци.

Не се лъжете – винаги ще сте на второ място, ако това е така.

5. Досега е имал само краткотрайни връзки.

Има малка вероятност това да е така, защото наистина не е попаднал на точния човек. Но в повечето случаи това говори за несериозен човек, който не търси обвързване.

6. Има деца демони.

Ако партньорът ви има деца от предишна връзка, които вие условно наричате „демони“, защото не ви харесват, не ви приемат и ви правят гадни номера, бягайте от тази връзка преди да сте отровили и своя живот. Тези деца си имат родители, които да се грижат за тях.

7. Вярва, че парите са всичко, което има значение.

Не ви трябват подобни повърхностни партньори в живота. С материалистите трудно се излиза на глава за нещо духовно и емоционално. Ако за вас ценностите са на съвсем различно ниво, няма смисъл да поддържате връзка с човек, за когото само парите са от значение.

Неща, които трябва да направите преди да простите изневяра

8. Сексът ви не е добър.

Сексът има значение, колкото и да си повтаряте, че връзката ви се гради на по-високо ниво. Ако не си пасвате в леглото, нищо няма да се получи в дългосрочен план.

9. Носи мръсно бельо и чорапи.

По тези два белега ще познаете на какво ниво е хигиената на един мъж. И не се надявайте да се научи – напразно е. Времето, в което е трябвало да свикне с хигиенните навици отдавна е отлетяло.

10. Често показва гнева си.

В началото си мислите, че е по-темпераментен. После се убеждавате, че има право да се ядосва в конкретната ситуация. Накрая, когато си позволи да ви крещи или да ви удари се питате дали не си го заслужавате.

Много жени изпадат в тази ужасна ситуация. Не чакайте да се стигне до този етап. Потърсете хармонията в друга връзка. Ще се почувствате щастливи и обичани. Заслужавате го.

Коментирай