Интимно

10 типа хора, с които никога не трябва да имате връзка

Ще отровите живота си

15.04.2021г. / 13 49ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Мечтаете да имате хармонична и здрава връзка? Искате да откриете човека, с когото да прекарате остатъка от живота си щастливо?

Ако е така, значи сте като по-голямата част от човечеството. За да го постигнете обаче трябва да избягвате някои типове личности, които ще отровят връзката ви. Не само че нещата в любовта между вас няма да се получат, а може и да изкривят представата ви за щастие завинаги.

И така, кои са типовете личности, които не бихте искали да са ви интимни партньори?

Типове жени, които привличат мъжкото внимание

1. Хроничните критици.

Не мислете, че вината е у вас. Те просто ще критикуват всичко – поведението ви, реакциите ви, разбиранията ви. Не се опитвайте да се промените, за да им угодите, защото се колебаете дали пък не са прави. Не са! Трябва ви човек, който ви обича заради самите вас. Не е нужно да се променяте заради мрънкаща персона, която никога няма да е доволна.

2. Болезнените ревнивци.

Те просто отравят връзката ви. В даден момент се улавяте, че започвате да криете неща от тях, само за да не ви мрънкат отново за глупости. Това не е истинска връзка, а игра на криеница.

3. Патологичните лъжци.

Хващате го веднъж, после пак, трети, пети път. Докога? Дори да се опитате да поговорите с такъв човек, това няма да помогне, защото той ще се съгласи с вас и ще продължи да си прави каквото си е наумил. А може и да отрича до откат. Накрая вие ще се съгласите с него и така до следващия път.

4. Кралят на драмата.

Крал или кралица на драмата – това е един от най-лошите възможни типажи личности, неподходящи за връзка. Те ще се сърдят за всичко. Непрекъснато ще правят от мухата слон, докато не започнете да забравяте защо всъщност сте ги обичали някога.

5. Вечното дете.

Някои хора отказват да пораснат. Детинското поведение е белег за сериозни дефицити и комплекси. Такива хора имат нужда от непрекъсната закрила, наставления, съвети, помощ. Изобщо не могат да се оправят сами.

Типове токсични хора, които пречат на щастието ни

Партньор ли искате или дете?

6. Работохоликът.

Ако онова, което е най-важно за вас във връзката е да имате човек до себе си, на когото можете да разчитате, не се влюбвайте в работохолик. Той просто няма да е до вас, когато ви трябва прегръдка. Работата е на първо място, вие не.

Свързани статии

7. Коренна противоположност на вас.

Въпреки че казват, че противоположностите се привличат, това не е съвсем така. Ако можете да опишете вас и партньора ви като „ден и нощ“, „черно и бяло“, „олио и оцет“, сладко и солено“, значи връзката ви е обречена. Колкото и да се обичате, в даден момент различията между вас ще започнат да ви пречат. Това е самата истина.

8. Пристрастеният.

Алкохол, наркотици, хапчета, цигари, хазарт, жени – няма значение каква е пристрастеността му. Дори да се откаже от нея, ще я замени с друга, която да го утешава. Пристрастеността е генетично определена, така че от нея спасение няма.

9. Вечно състезаващият се.

В крайна сметка партньор ли имате или съперник? Не се обвързвайте с някого, който непрекъснато се сравнява с вас, иска да ви надмине по успехи или да ви докаже колко по-добър е от вас в някаква област.

10. Егоистът.

В една връзка трябва да има подкрепа и разбиране спрямо другия партньор. Ако половинката ви е патологичен егоист, нямате шанс за хармония в бъдеще.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
do 1 ( преди 6 години )
1 rate up comment 7 rate down comment
... ( преди 6 години )
mujut , kogoto obojavam izob6to ne e takuv , cialo sukrovi6te e.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време