Интимно

Любовен хороскоп за 20 – 26 ноември 2017

Хармония за Телците

20.11.2017г. / 14 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Най-щастливите дни за любов ще бъдат в началото на седмицата, благодарение на Венера, която е в добра позиция с Юпитер и Нептун. Това ще ни помогне да оценим в дълбочина връзката ни.

Ще настъпят промени в комуникацията, а някои представители на зодията ще имат възможности и за нова любов. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Има определени идеали, към които всички се стремим, когато става дума за любов и взаимоотношения. Но това, което желаем по отношение на нашия партньор, често не отговаря на нашите нереалистични очаквания.

Тази седмица Овните може да получат точно такъв урок по отношение на любовта. Ако се опитвате с всички усилия да промените половинката си по ваш модел, това може да разруши добрите перспективи пред вас. Погледнете на връзката ви от друг ъгъл и бъдете благодарни за това, което имате.

Телец

Партньорът ще ви помогне да погледнете на живота в изцяло нова светлина и това ще ви накара да се почувствате още по-влюбени. И двамата ще бъдете в синхрон и ще успеете да подредите приоритетите си.

Извинения, които ви пречат да правите секс

Близнаци

Добрата комуникация с половинката е всичко, което сте искали напоследък да бъде наред и тази седмица хармонията ще продължи. Ще се подкрепяте взаимно, но и ще откриете нови начини да постигнете целите си. Периодът е подходящ за обсъждане на важни въпроси, тъй като общуването ще върви гладко.

Рак

Ако скоро сте започнали нови взаимоотношения, може да се почувствате така, сякаш има нещо много различно в тази романтика. Споделените емоции с него или нея може да ви се сторят неочаквани.

Обикновено хората отделят време да се опознаят и бавно се разкриват, когато започнат да се чувстват все по-комфортно. С този човек обаче ще откриете, че се впускате в най-интимните места на личността бързо и лесно. Дали това не е любов?

Коментирай
Свободно време