Интимно

5 неща, които не трябва да споделяте с партньора си

Малки тайни за добро

22.11.2017г. / 14 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Имате прекрасна връзка и имате желание да споделяте всичко с партньора си? Това е чудесно! Да нямате тайни един от друг е признак на здрава и силна връзка.

Въпреки това, има някои неща, които никога не трябва да казвате на партньора си. Те трябва да си останат вашата малка тайна. За доброто на връзката ви е.

Кои са тези малки тайни, които трябва да премълчите?

Вашите секс истории

За връзките в миналото разказвайте само накратко и най-важното. Не изпадайте в подробности, особено за сексуалните преживявания. Има риск да обидите настоящия си партньор и да го накарате да си помисли, че с него не ви е толкова забавно и лудо като с предишните ви партньори.

Извинения, които ви пречат да правите секс

Тривиална семейна драма

Всяко семейство си има своите драми и проблеми. Не е нужно да разказвате с подробности на партньора си всичките драми на семейството ви. Не сте сигурни какви изводи ще си направи и дали няма да разтълкува думи и реакции по неправилен начин.

Безобидна свалка или целувка с приятел

Какво ще спечелите, ако признаете за подобна случка на половинката си? Най-много да го разгневите и да подложите на риск връзката си. Ако преживяването е било мимолетно и не означава нищо за вас, запазете го в тайна. Това не е лъжа спрямо партньора ви, а премълчаване на случка, която не означава нищо.

10 грешки, които мъжете правят при орален секс

Ако обаче са ви обзели чувства и не можете да спрете да мислите за случилото се, тогава може да се отнася до съвсем друг проблем във връзката ви, за който трябва да поговорите.

Това, че не харесвате семейството му

Няма по-обидно нещо от това да чуете, че партньорът ви не може да понася семейството ви. В миг започвате да се питате дали ако нещата станат сериозни или вече са такива, как точно ще прекарвате празниците и ваканциите заедно, щом съществува тази непоносимост.

Ами ако имате деца? Нещата се усложняват, защото на практика се сродявате, а е налице омраза и непоносимост.

В крайна сметка никой не е длъжен да обича цялата фамилия на любимия си човек. В повечето случаи съществува напрежение между поколенията. Важно е да се намери балансът в отношенията.

Вашите истории с изневери

Това е огромен риск, който наистина не трябва да поемате. Всички знаем поговорката „веднъж прелюбодеец, цял живот прелюбодеец“. Не искате да си залепвате този етикет сами пред партньора си, нали?

Коментирай