Интимно

Любовен хороскоп за 27 ноември – 3 декември 2017

Приятни емоции за Скорпионите

29.11.2017г. / 15 33ч.
Михаела Лазарова
Любовен хороскоп за 27 ноември – 3 декември 2017

Лъв

Лъвовете ще бъдат изправени пред любовно предизвикателство. Ще трябва да решат дали да дадат втори шанс на бивша половинка. Той или тя може да събуди нови чувства във вас или пък да ви причини болка. Докато ви се иска да опитате отново, предпазливостта е тази, която ще направлява разума ви. Не взимайте веднага решение, няма причина да бързате.

Дева

Когато говорите за вашите мечти и най-големи надежди с партньора си е едно, но когато той или тя може да ви помогне да ги достигнете, това е съвсем друго нещо. През тази седмица половинката ви ще ви помогне да се справите с някаква критична ситуация.

Ще успеете и да осъществите една от целите си, което ще ви дари и с повече щастие. Необвързаните Деви ще получат предложение от член на семейството за запознанство с друга необвързана личност. Помислете добре преди да се съгласите, може да останете разочаровани.

4 признака, че той може би ви изневерява

Везни

Не така хармонична ще бъде седмицата за обвързаните представители на зодия Везни. Няма да ви бъде лесно да комуникирате с половинката си, особено по въпроси свързани с финанси. Може да ви бъде трудно да стигнете до взимането на общо решение, което е добре за връзката ви. Необвързаните може да продължат да променят мнението си, да се колебаят дали да излязат на среща с определен човек. Престанете да бягате, това е само среща.

Скорпион

Юпитер сега се намира в знака ви и прави великолепна връзка с Нептун, който се намира във вашия любовен сектор. Очаква ви любовно очарование, което ще ви заслепи. Обвързаните Скорпиони ще се почувстват на седмото небе от щастие.

Ако сте необвързани, сега е моментът да посещавате повече социални събития, да се срещате с приятели. На всички тези места може да срещнете новата любов.

Коментирай