Интимно

Как да спечелите любовта и сърцето на жената Козирог

Бъдете директни

25.11.2017г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Първото правило, когато искате да привлечете вниманието на жена от зодия Козирог е да изпъкнете с вашите умения, да се позаинтересувате с какво се занимава тя. Романтиката определено не е това, с което може да я впечатлите, но това съвсем не значи, че не би намерила място за нея във взаимоотношенията ви.

Просто жените Козирози са работохолици. Практични, реалистични и силно амбициозни, те са склонни да търсят връзки, които да им помогнат да продължат живота си според плановете им. За да я убедите, че вие сте мъжът за нея, трябва да ѝ покажете, че можете да ѝ бъдете от полза.

Защо жените Козирози са толкова специални?

Бъдете директни, защото жената Козирог не харесва игричките и определено не иска някого, който няма да бъде по истински начин с нея. Ето защо бъдете уверени, покажете ѝ истинската си същност.

Покажете ѝ, че имате цели в живота, които следвате. Козирозите са силно привлечени от хора, които, както самите тях, са съсредоточени върху кариерата и работят усилено. Нежните представителки на тази част от зодиака не биха ви обърнали внимание, ако останат с впечатление, че сте слабохарактерни, мързеливи.

Фриволните ви занимания няма да задържат интереса към вас. Тя иска сигурност по всякакъв начин от мъжа до себе си.

От друга страна трябва да знаете, че тази интересна жена обича да флиртува. Умее да представя себе си, да впечатли. Затова е важно да бъдете действащи, защото тя не се залъгва с илюзии, романтични подаръчета.

Кой ще е най-силният предмет на детето в училище според зодията му

Бъдете организирани, защото Козирозите мразят неефективността. Ако искате да я изненадате с билети за концерт, почивка, обсъдете темата с нея. Тя няма да намери за забавно, ако объркате някакви нейни планове по тоя начин.

Свързани статии

Ако излизате на вечеря, уверете се, че сте резервирали ресторант, който има отлично обслужване и добра храна. Подаръците към нея трябва да са елегантни и за предпочитане нещо, което тя често би ползвала като часовник, бижу, парфюм.

Тъй като Козирогът е потаен знак, ще ви трябва време, за да спечелите доверието на жена от тази зодия. Тя ще се довери и отдаде, но след дълго и задълбочено избиране.

Подходящи взаимоотношения с други зодиакални знаци – Телец, Близнаци и Риби.

Коментирай