Интимно

Любовен хороскоп за 4 – 10 декември 2017

Страсти за Скорпионите

04.12.2017г. / 12 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Любовният ви живот тази седмица ще ви накара да се замислите по отношение на това, което ви се случва или не. Ако имате половинка, може да се запитате дали духовната ви връзка е достатъчно силна или не. Необвързаните Лъвове ще направят редица изводи за това, което им се е случило във връзките изобщо.

Дева

Новият месец започва със семейни проблеми за Девите. Половинката ви може да попадне в конфликтна ситуация с роднини. Опитайте се да потушите положението и да прекарате повече време насаме с любимия човек. Необвързаните Деви ще говорят много повече за секса, дълбочината и интимността в отношенията. На кого? На всеки, който слуша.

Женски хороскоп за декември 2017

Везни

Везните ще се сблъскат с битовизми. Сякаш ще ви бъде трудно да разпределите домакинските задължения, отговорностите като цяло. В резултат на това и двамата ще се почувствате объркани и раздразнени. Още тази седмица помислете върху начина ви на комуникация и какво е необходимо, за да я подобрите.

Скорпион

Марс ще влезе в знака на Скорпион за първи път от две години и ще се задържи така почти до края на януари 2018-а година. Това ще даде невероятен тласък на вашата мотивация, както и на либидото ви. Ще преследвате всичко, което ще накара сърцето ви да бие силно и това ще бъде забелязано от хората край вас. Ако сте необвързани, но има някой, който ви е впечатлил, време е да направите първата крачка. Няма да съжалявате.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
trudno 6e se hvana da sporia po temi za koito mi e nujno sudeistvieto na okolni. ina4e ako mi e v rucete vsi4ko- dosega da biah pridvijila problemite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар