Интимно

3-те зодии, които стават най-добрите съпруги

Силни, верни, бранещи семейството докрай

21.02.2018г. / 16 24ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодията има огромно значение за отношенията на човек към останалите. Тя до голяма степен предопределя подхода към връзките, ежедневните решения и реакции.

Чертите и качествата на различните зодии подсказват дори какъв подход ще имат те в брака, дали ще съумеят да изградят балансирани взаимоотношения и дали бракът им ще устои на изпитанията.

Има 3 зодиакални знака, които показват най-завиден стремеж към изграждане и опазване на брачния съюз. От тези жени най-често стават и най-добрите съпруги.

Кои са трите зодии, които успяват да изградят най-силните бракове?

Рак

Жените, родени под този астрологически знак са велики любовници. Те нямат задръжки в леглото. Имат истинско и безусловно отношение към партньорите си. Способни са на всичко, за да направят любовния си живот стабилен и хармоничен.

Жените от зодия Рак са безкористни и любящи. Те са отдадени на брачните си партньори наистина до смърт, както повелява брачната клетва. Не предавайте доверието им, защото трудно прощават, знаейки колко емоции и вярност са вложили във връзката си.

Какъв родител сте според зодията?

Жените Раци са интензивни в любовта си, емоционално достъпни са и искат същото от своите партньори. Те избират мъж, който да им осигури подкрепа и близост.

Тяхна негативна черта е драматизацията, която се дължи на свръхчувствителността им. Склонни са да се вглеждат в дреболии и да правят от мухата слон. Когато партньорът им ги опознае ще се научи да приема тази особеност, защото жената Рак ще го възнагради с безкрайна любов.

Раците нямат никаква толерантност към всичко, което застрашава връзката им. Склонни са да стигнат до крайности, за да спасят брака си.

От тях мъжът може да очаква стабилност, спокойствие, силна любов, жертвоготовност и винаги топла, вкусна вечеря. Жените Рак са домошари и добри домакини, които обгрижват съпрузите си с вкусни ястия и семеен уют.

Грижовни и любящи са и към децата си. Жените от зодия Рак са едни от най-добрите майки.

Овен

Жената Овен е невероятна, енергична, огнена и страстна. Силно изявеният ѝ характер, воля и решителност пленяват мъжете. Овните са отдадени колкото на професионалните си амбиции, толкова и на своите брачни партньори.

Жените Овен лесно се отегчават. Затова никога не допускайте да изгубят интерес към вас. Времето, прекарано с вас, трябва да е вълнуващо, шеметно, интересно. Само така ще задържите тяхното внимание и любов.

4 зодии, които никога не биха изневерили

Те искат партньор, който да бъде креативен и артистичен, творчески настроен в буквалния и преносния смисъл. Той трябва да е интелигентен и информиран, за да поддържа любопитството на жената Овен. Тя трябва непрекъснато да се вдъхновява, за да е отдадена на връзката си.

Въпреки че Овните изглеждат силни, решителни и амбициозни, те са раними и силно чувствителни. Могат да посърнат от една дума или поглед. За да отворите сърцето на жена от зодия Овен трябва да я цените подобаващо. Те не понасят някой да ги подценява.

Веднъж отговорили на тези изисквания на жената Овен, вие ще се радвате на здрав, пълноценен и дълготраен брак, който тя ще брани с всички средства.


Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
КУ КУ ( преди 6 години )
Това са глупости, тотален анахронизъм - вече жените са ХОРА, на никого не са длъжни за нищо, на никого не са слуги и не са длъжни да си поставят живота в услуга на мъжете, освен т.нар. кифли без мозък, то те и за друго и без това не стават!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар