Интимно

Любовен хороскоп за 2018-а година

Очакват ни едни вълнуващи 12 месеца

04.01.2018г. / 11 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Добра новина за Стрелците! Ключът към отварянето на нови възможности в любовния ви живот е да се поглезите най-напред. Отделете известно време за пътувания, за неща, които ще ви донесат радост, вътрешен мир. Новата 2018-а година е идеална за далечни пътувания, в които да подхраните или излекувате душата си.

Любовта може да се крие точно в някое пътуване. Бъдете отворени, защото може да срещнете личност, с която да си паснете духовно и да имате вълшебна романтика.

Козирог

Връзка с най-добър приятел може да звучи като от филм, но това може да се окаже вашата реалност през 2018-а година. Ако вече се намирате в сериозна връзка, ще се съсредоточите върху задълбочаването на съществуващите ви отношения. Нова работа или бизнес може да ви отделят от любовта.

Ето защо е важно да положите усилия да закрепите вашата любов, да засилите приятелството с любимия човек. Необвързаните представители на зодията да не забравят, че приятелство може да се превърне в нова любовна връзка.

Най-подлудяващите мъжки ерогенни зони 

Водолей

Страхотно е, че сте амбициозни, но за да бъдете наистина щастливи, трябва да разберете кога да оставите работата настрана и да се съсредоточите върху подхранването на други аспекти от живота ви, като вашите взаимоотношения, дори и да останете отворени за романтични връзки на работното място. В края на краищата, прекарвате доста време там.

Работният успех може да засенчи желанието за взаимоотношения. Любовта може да намерите и чрез работата си, на събитие, афера с колега. Но нещата в любовния ви живот няма да се променят, ако не поставите като приоритет личния си живот.

Свързани статии

Риби

През 2018-а година Рибите ще споделят любов. Те ще могат да намерят любов, радост и романтика навсякъде около тях. Тъй като краят на 2017-а е все по-близо, добра идея е да направите равносметка на любовния си живот. Какво искате от него? Какво би ви накарало да се чувствате много щастливи?

След като отговорите на тези въпроси, започнете с малки стъпки да сбъдвате желанията си. Очаква ви 2018-а, изпълнена с любов.

Снимки: istock

Коментирай
5 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )
otdavna kato oven sum gotova na vruzka i jelaia takava , no samo s mujut , kogoto obojavam , kakto i brak s nego , no bez tulkuvania , ne slujebno , ne smesvam li4no i slujebno . a vijdam 4e i bliznaka e na podobna vulna . dano se slu4i .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар