Интимно

Любовен хороскоп за 18 – 24 декември 2017

Очакват ни редица емоции

18.12.2017г. / 11 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Вълнуваща ще бъде седмицата по отношение на любовта. Новолунието във вашия романтичен сектор в понеделник може да означава, че истинската любов ще се появи скоро. Направете всичко възможно през следващите две седмици да бъдете по-активни в социалните събирания, контакти.

Някои от вас може да имат колебания дали да дадат втори шанс на бивша половинка. Независимо дали се движите назад или напред в хронологията на любовта си, крайният резултат изглежда ясен – щастие.

Дева

Космическа промяна ще се случи тази седмица и ще има кармични последици. Сатурн, планетата на уроците и ограниченията, ще влезе във вашия романтичен сектор във вторник и ще остане в тази част на вашата диаграма до 2020 година. Очакват ви повече положителни емоции в любовта. Ще получите някои ценни уроци, сякаш ще станете и по-мъдри. Тези, които нямат половинка до себе си ще имат възможността да помислят повече за себе си, за приоритетите си.

Везни

Романтичните мисли ще ви владеят през тези дни. Вероятно ще искате да ги споделите и с любимия човек. Космическите събития може да ви насочат в изцяло нова посока. Не се притеснявайте, това ще бъде вълнуващо! Необвързаните Везни може да срещнат някоя интересна личност. Кажете ѝ „Здравей“!

Скорпион

Дълбочината в комуникацията ще бъде приоритет за вас. Сатурн ще ви помогне да споделяте вашите мисли. Ако сте необвързани има шанс да срещнете интересна личност, за която ще ви се иска да научите нещо повече. Обвързаните скорпиони и тези, които търсят любов ще трябва да положат усилия в комуникацията, за да получат това, което искат.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
iihhaa , palavkoto mi liubimo blizna4e , kogoto obojavam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време