Интимно

Любовен хороскоп за 18 – 24 декември 2017

Очакват ни редица емоции

18.12.2017г. / 11 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Пригответе се за положителна промяна по всички възможни начини! Новолунието във вашия знак ще даде нов потенциал на любовния ви живот. От друга страна, Сатурн ще ви накара да се почувствате така, сякаш огромно тегло е паднало от раменете ви.

Това със сигурност ще се отрази и на любовния ви живот и ще видите надежда в партньорство, за което преди сте мислили, че може да не се случи. Като цяло Стрелците ще могат да вземат ясни решения за живота и любовта, очакват ви хубави емоции.

Козирог

Повратната точка в живота ви ще започне тази седмица, но в нея може да се почувствате така, сякаш изобщо не се движите. Това ще се дължи на вашата управляваща планета Сатурн, която ще се задържи в знака на Козирог до декември 2020 г. Време е да приемете вашата реалност – какво можете да промените и какво не.

Всъщност е време да станете по-реални за живота и личните си цели, отколкото някога сте били преди. И да, това включва вашият любовен живот. Добрата новина е, че с готовност може да поемете любовната отговорност за ангажираност, която може да издържи теста на времето.

Водолей

Пътят към сърцето ви тази седмица не е през стомаха ви, а чрез приятелите ви. Венера сега е в сектора на социалните ви взаимоотношения и ще бъде в прекрасна позиция към Уран, който се намира във вашия дом на комуникацията.

Свързани статии

Това предполага, че докато сте социални извън работата и дома, може да почувствате любовта. Обвързаните Водолеи ги очакват хубави емоции с половинката.

Риби

Рибите ще получат важни житейски уроци от Сатурн по отношение на взаимоотношенията, били то любовни или тези с приятели. Дали сте отворили достатъчно сърцето си за любовта на другите? Помислете над любовния ви живот, комуникацията с любимия човек. Сега е време за равносметки.

Снимки: pexels

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
iihhaa , palavkoto mi liubimo blizna4e , kogoto obojavam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар