Интимно

40-годишният брак на Джеф Бриджис ще ви накара отново да повярвате в любовта

Любовната история на една успешна холивудска двойка

20.12.2017г. / 14 21ч.
Илияна Николова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Вечна любов като в приказките. Така изглежда животът на Джеф Бриджис и съпругата му Сюзан Гетсън. 40-годишен брак в Холивуд е истински рекорд. Но двамата го поставят и продължават заедно до днес.

Началото е през 1975 година, градът е Парадайс Вали, Монтана. Там 20-годишната Сюзън работи като сервитьорка, за да плати таксата за колежа. 24-годишният Джеф снима филма „Rancho Deluxe“.

В една от паузите по време на снимките той вижда Сюзан как работи, как се движи и с каква лекота върши всичко. Веднага решава, че трябва да я заговори на всяка цена.

„Знаех си, че бих бил луд, ако не я заговоря. Знаех, че съм лудо влюбен в нея още в мига, в който я видях“, разказва Джеф пред Конан О'Брайън по-късно вечерта.


Най-накрая се решава да я заговори и да й предложи да излязат на среща. Сюзан бързо отказала без да мисли много. За щастие след няколко дни пътищата им се пресекли отново също така ненадейно. Прекарали нощта заедно, танцувайки до сутринта.

Така след приключването на снимките Сюзан заминава за Калифорния заедно с Джеф.

До ден днешен Бриджис (68 г.) пази снимка на съпругата си (64 г.) в портфейла си и си спомня с всяка малка подробност момента, в който са се запознали.

Любопитни факти за Том Харди

Въпреки моменталното увлечение на двамата, бракът не се случва веднага. „Беше любов от пръв поглед, но олтарът беше труден“, казва Джеф. Той признава, че се е страхувал от ангажимента, който бракът предполага.


Сюзан му поставя ултиматум. Тя иска истинско семейство и деца. Тогава той проумява, че трябва да е луд, ако се откаже от това, защото ще я изгуби. Казва си, че не може да остави такава жена да си отиде. Така само 5 дни след като ѝ предлага официално, двамата се женят през 1977 година.

Въпреки страха, бракът на Джеф и Сюзан провървява. „Това, което не знаете, докато не се ожените, е, че мислите, че всички врати ще се затворят, което по принцип е вярно, но тази врата, която отваряте с брака, е коридор, облицован с всички останали брилянтни врати – деца, приключения, всичко!“, смята Джеф, цитиран от Redbook.

След 4 десетилетия брак, двойката има 3 прекрасни пораснали дъщери и 1 внук.


„Бракът ми става все по-добър и по-добър с всяка изминала година“, споделя Бриджис пред AARP. „Но това не означава, че винаги всичко е било лесно.“

Ал Пачино: Суета е моят любим грях

Свързани статии

Двамата често са се карали, но в крайна сметка измислили просто решение за подобряване на комуникацията. Те често говорят за това, което ги притеснява. Оставят другия да говори без да го прекъсват, за да се изслушат докрай. Може би това е една от тайните на дългогодишния брак.

Въпреки дългата си кариера в Холивуд и партнирането с безброй красиви актриси, Джеф Бриджис остава верен на любимата си съпруга. Изневярата и разводът просто не са за него, казва той.

„Ако сменяте партньорите си често няма да сте доволни от живота. Тогава просто не получавате богатството, което е на разположение в една дългосрочна връзка. Жена ми ме подкрепя във всичко и ме кара да я обичам повече с всеки изминал ден!“

Не е ли прекрасно!

 

Снимки: Instagram; Reuters
източник: redbook

Коментирай