Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 7 януари 2018

Спокойна седмица в любовен план

01.01.2018г. / 13 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на 2018-а започва с пълнолуние. Как ще повлияе тази фаза на Луната в любовта и какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Във вторник Уран, планетата на енергията, ще се обърне директно в знака ви и ще ви подготви за промени в следващите месеци. Когато става въпрос за любов и взаимоотношения, възможно е да се почувствате развълнувани и да действате безразсъдно на моменти, не го правете. Ако се намирате в сериозна връзка, в края на седмицата ви очакват невероятни интимни преживявания.

Телец

В първата седмица на новата 2018-а ще ви бъде по-лесно да изразите своите емоции. В понеделник пълната Луна ще ви помогне да кажете на специален за вас човек какво чувствате. Това може да е времето, в което с половинката ще декларирате любовта си един към друг. И това може да се окаже най-вълнуващата любов, която сте имали досега. Благодарете на звездите и се наслаждавайте на всеки миг.

Любовен хороскоп за 2018-а година

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще се радват на раздвижване в социалния живот и могат да очакват приятни изненади. Ако сте необвързани помислете за предложението на приятел да ви срещне с интересна личност. Отпуснете се, бъдете себе си и се радвайте на живота.

Рак

Вашите чувства са от първостепенно значение в първата седмица на новата година. За щастие, няма вероятност да изпитате промени в настроението, които биха могли да навредят на връзката ви. Вашата половинка ще се наслаждава на цялото ви обожание и доброта, но има вероятност той или тя да се опита да се наложи над вас. Въпреки това не ви очакват разногласия, а любов.

Коментирай
Свободно време