Интимно

Любовен хороскоп за 22 – 28 януари 2018

Промени в любовта за Лъвовете

22.01.2018г. / 11 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Този петък, Марс, планетата на действието и либидото, ще се премести в най-страстната и игрива област на вашата графика. До 17 март любовните ви истории ще станат много по-интересни. Вие сте знак, който живее, за да дава любов. Нещата ще се променят в любовния ви живот не само на сексуално ниво. Сега е време да заблестите и всички да видят блясъка ви!

Дева

Възможно е да има някои възходи и падения в любовния ви живот. Важен разговор с половинката може да ви направи уязвими и открити. В същото време, този диалог ще ви докаже колко силни са вашите чувства един към друг. Въпреки това е възможно да се почувствате неспокойни. Бъдете честни с половинката си, ако не сте сигурни за някои неща, които на този етап не искате да направите/поемете.

Безсъние, главоболие...? Правете секс!

Везни

Ще ви бъде много по-лесно да говорите пред половинката си за собствените желания и нужди и няма да има необходимост да се извинявате за това. Досега вероятно сте премълчавали някои неща, за да запазите мира във връзката ви. Но сега нещата се променят и ще започнете да изразявате желанията си много повече от обичайното.

Скорпион

Въпреки че с партньора ви нямате проблеми да обсъждате и най-деликатните теми, обсъждането на важни въпроси тази седмица, може да ви изведе на различни мнения. Вместо да бъдете единни в разрешаването на проблемите, може да започнете да си мислите, че единият от вас всъщност е част от проблема, а не от неговото решение. Внимавайте с думите, те могат да доведат до бъркотия.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 6 години )