Интимно

Любовен хороскоп за 22 – 28 януари 2018

Промени в любовта за Лъвовете

22.01.2018г. / 11 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Вие сте огън! След този петък ще влезете във фаза на изключителна енергия, амбиция да преследвате всичко, което ви вълнува. Марс ще влезе в знака ви и до 17 март ще се радвате на положителна енергия. Тази планета ще ви помогне да засилите вашата привлекателност. Необвързаните Стрелци с лекота ще привличат вниманието на противоположния пол. Ако имате партньор до себе си, вашият сексуален живот е на път да достигне връх на удовлетворение. Насладете му се!

Не сключвайте брак с личност, която има тези 7 навика

Козирог

Може да се чувствате така, сякаш сте загубили част от желанието ви за любов, интимност. Виновен за това ще бъде Марс. Липсата на енергия и желание може да продължи няколко седмици до средата на март. След тази фаза на почивка половинката ви ще осъзнае, че чакането си е заслужавало.

Свързани статии

Водолей

Ситуацията „приятели с екстри“ може да се превърне в особена възможност през тези 7 дни. Тази седмица ще искате нещо забавно, но и неангажиращо в любовта. Ако имате интимен партньор, но не сте в сериозни взаимоотношения, възможно е да се споразумеете добре, без която и да е от страните да има някакви очаквания. Обвързаните Водолеи ще бъдат изправени пред някои промени.

Риби

Ако пазите някаква тайна от половинката, то тя може да се превърне в проблем. Тайната може да е свързана с пари, флирт. Помислете какво искате от сегашните ви взаимоотношения, какво може да жертвате и да рискувате.

 

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 6 години )