Интимно

Любовен хороскоп за 22 – 28 януари 2018

Промени в любовта за Лъвовете

22.01.2018г. / 11 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Разговори за секс, дълбока комуникация, но и прибързаните думи, за които може да съжаляваме. Така изглеждат любовните въпроси през тази седмица според звездната карта. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица родените под знака на зодия Овен ще бъдат готови да се забавляват с любимия човек. Марс, управляващата ви планета, ще влезе в Стрелец и вашият 9-ти дом на приключенията в петък.

Това ще повлияе на общата ви мотивация за следващите няколко седмици, както и на сексуалното ви желание. Като начало с любимия човек може да решите да опитате нещо ново в секса. Без значение колко е студено навън, ще успеете да се стоплите под завивките.

Телец

Тази седмица вие ще бъдете вдъхновението и подкрепата за вашия партньор. Ще може да му помогнете да се справи с всякакви житейски препятствия с правилния начин на мислене. Но и сексуалният ви живот ще стане много по-вълнуващ. Повече експерименти, любовни игри, може да помислите и за тантрически практики. Това ще подобри интимната ви връзка.

Любовен хороскоп за 2018-а година

Близнаци

Възможно е да се почувствате отегчени в отношенията си. Ако напоследък взаимоотношенията ви с половинката са в застой, опитайте се да предизвикате любовно вълнение между вас. Бъдете внимателни, за да не стане бъркотия, вместо съживяване на връзката. Не забравяйте, че в любовта не бива да има натиск, но не бива и да страдате от липса на положителни емоции от страна на половинката.

Рак

Обвързаните Раци ще проведат важни разговори с половинката, които касаят тяхното общо бъдеще. Хубавото е, че ще гледате в една посока, ще искате да постигнете едни и същи неща. Необвързаните представители на зодията имат шанс за интересно запознанство или първа среща.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 6 години )