Интимно

Любовен хороскоп за 29 януари – 4 февруари 2018

Очакват ни промени

29.01.2018г. / 14 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В последните дни на януари и в началото на новия месец, Меркурий ще навлезе в знака на водолей. В любовта ни очакват повратни моменти, крайни решения и нови перспективи. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Това ще бъде определяща седмица за вас по отношение на любовта. Луната ще окаже влияние върху вашия любовен сектор в сряда. Възможно е да изпитате вълна от силни чувства към някого и да осъзнаете, че помежду ви може да се получи нещо наистина голямо. Романтиката ще е част от ежедневието ви и няма как да не ѝ се отдадете.

Телец

За обвързаните Телци не са изключени конфликти. Те могат да възникнат в резултат на това да избирате между възможността да отдадете повече време на кариерата или на любимия човек. За щастие половинката няма да ви спре да се развивате, но ако приоритетите ви са любов, това може да попречи на работата ви. Хубаво е, че искате да подхраните връзката си, но се опитайте да разпределите равномерно енергията си.

Подаръци за Свети Валентин според зодията

Близнаци

Близнаците ще могат да вземат окончателно решение относно връзката им. Повратна точка в любовта, като с любимия човек сте готови да направите промяна във връзката ви, която ще се отрази и на нейната динамика. Това може да е свързано с финанси, с плановете да имате деца. За каквото и да се отнася, изборът, който ще направите ще бъде окончателен.

Рак

Толкова ще сте замаяни от любовта, че е възможно да вземете решение, което да противоречи на вашите инстинкти. Това може да е свързано с финанси. Той или тя може да ви убеди да бъдете прекалено щедри и да му/ѝ помогнете със средства. Има и друг риск – да се впуснете в любовна авантюра, която да застраши връзката ви. Премисляйте добре нещата.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )
nadiavam se na liubov mejdu men i mujut kogoto obojavam i 4akam . otdavna za men re6enieto e okon4atelno . zavisi ot golemia bliznak .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар