Интимно

Любовен хороскоп за 29 януари – 4 февруари 2018

Очакват ни промени

29.01.2018г. / 14 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock


Лъв

Разговорите с партньора ви се отварят в нови направления. В резултат на това ще можете да споделяте най-съкровените си чувства с него, по начин, по който ще се отворят много добри пътища за вашата връзка.

Сега може да разкриете на половинката си каква личност сте. Именно затова, той или тя има толкова силни чувства към вас.

Дева

Ще има раздвижване в любовния живот на Девите. Ако сте обвързани и напоследък не сте били особено щастливи, сега връзката ви може да бъде заздравена. Необвързаните Деви ще се нуждаят от раздяла с миналото, с лошите любовни спомени. Сега е моментът да започнете положителната промяна.

Женски хороскоп за годината на Жълтото земно куче

Везни

Вашият любовен живот е на път да стане по-оживен и много по-интересен. Тази сряда Меркурий ще влезе във вашия романтичен сектор. Да имате планетата на комуникацията в зоната на диаграмата, свързана с любовта и удоволствието, е прекрасно. Ако сте необвързани, но имате обект на вашето желание, сега е моментът да насрочите вашата първа среща. Възможно е да се влюбите в някого, който е бил за вас на този етап само приятел.

Скорпион

Обвързаните представители на зодията ще се радват на оживени разговори и хармония с половинката. Но е възможно любимият човек да иска да похарчи повече пари за нещо, а вие да не сте съгласни с това. Вероятно ще му напомните, че не сте склонни да подкрепите финансово решение, което няма смисъл.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )
nadiavam se na liubov mejdu men i mujut kogoto obojavam i 4akam . otdavna za men re6enieto e okon4atelno . zavisi ot golemia bliznak .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар