Интимно

Любовен хороскоп за 5 – 11 февруари 2018

Лъвовете ще се радват на положителни събития в любовта

06.02.2018г. / 15 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Неочакван разговор с половинката ще ви накара да се чувствате освободени по някакъв начин. Ще може да изразите вашите мисли без да бъдете съдени за тях. Това ще е вид стимулация, която ще подхрани душата ви, за да може романтичната любов да продължи да расте. Нещо магическо е на път да се случи в любовта.

Бракът с кои зодии ще ви донесе богатство (част втора)

Козирог

Някои от представителите на зодията може да вземат спонтанно решение да заживеете заедно с човека до себе си, дори и тези взаимоотношения да са се случили скоро. Това ще е едно внезапно, но вълнуващо движение за вас двамата.

Друга възможност е, че може би ще искате да представите на семейството си новата ви половинка. Всичко ще мине по план. Бъдете благодарни за хубавите събития през тази седмица.

Водолей

Вие ще имате предимството на Венера, така че се възползвайте максимално от тези положителни вибрации в любовта. Не само Венера във Водолей ви помага да изглеждате и да се чувствате по-красиви, но тя също ви помага да привлечете хармония в настоящата си връзка.

Свързани статии

Ако сте необвързани ще ви бъде по-лесно да срещнете някого, защото излъчвате любовни вибрации. Просто бъдете по-социални.

Риби

Някаква романтична тайнственост има в любовния живот на Рибите. Някои може дори да се сгодят или сключат брак спонтанно. В събота Венера ще се премести във вашия знак и ще се задържи така до 6 март. Очакват ви хубави любовни емоции, а необвързаните имат шанс за интересни запознанства.

Снимки: Istock

Коментирай
3 rate up comment 3 rate down comment
.... ( преди 6 години )
sam 4ovek sum , no obojavam i obi4am silno prekrasen muj sukrovi6te .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар