Интимно

Любовен хороскоп за 5 – 11 февруари 2018

Лъвовете ще се радват на положителни събития в любовта

06.02.2018г. / 15 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В първите дни на февруари Венера ще бъде във великолепна позиция към Уран. Очакват ни предимно щастливи събития в любовта. Ще има романтични обрати и нови възможности. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Необвързаните представители на зодията може още тази седмица да се запознаят с някого онлайн или на някакво събитие, което ще приповдигне настроението им. Ще мислите повече за любов, отколкото за работа. Работен обяд, коктейл след работа – времето, което ще отделите ще си струва. След събота Венера ще навлезе във вашия 12-и дом и ще се задържи там до 6 март. Обвързаните Овни ще искат да прекарат повече време насаме с половинката.

Телец

Възможно е да отделите повече време на кариерата ви, отколкото на романтиката. Но не се притеснявайте, любовта ще напомни за себе си през почивните дни. След събота ще имате много възможности да се срещнете с приятели на събития, които наистина да ви донесат удоволствие.

Ако сте обвързани, това ще донесе приятни емоции и за двама ви. Необвързаните Телци е възможно да усетят привличане с приятел или да са готови да срещнат следващата любов, докато се забавляват. Перспективите ще бъдат навсякъде!

Зодията ви разкрива защо попадате на неподходящи мъже (част първа)

Близнаци

Духовното пътешествие в любовния ви живот няма да изчезне тази седмица. Партньорът ви ще ви окаже своята подкрепа относно кариерата ви. Ще ви напомни колко сте добри в това, което правите. Вие ще бъдете блестящи! Необвързани ли сте? Възможно е някой от работата ви, може би дори ваш мениджър да има симпатии към вас. Не се изненадвайте, ако ви поканят на среща. Кажете „Да“!

Рак

Тези от вас, които се намират във връзка ще бъдат приятно изненадани от половинката си. Той или тя може да получи някакъв допълнителен доход и да иска да ви зарадва по някакъв начин. Необвързаните Раци да се доверят повече на интуицията си. След събота в живота им може да се появи интересна личност, която на духовно ниво много да се доближава до тях.

Коментирай
3 rate up comment 3 rate down comment
.... ( преди 6 години )
sam 4ovek sum , no obojavam i obi4am silno prekrasen muj sukrovi6te .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар