Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018

Любовно объркване за някои зодии

12.02.2018г. / 14 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В седмицата на Свети Валентин, планетите са ни подготвили изненади. Някои от представителите на зодиака ще се радват на повече любовни страсти, докато за други ще настъпи пълно объркване. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Чудесни новини за необвързаните представители на зодия Овен. Слънчевото затъмнение ще освети вашият 11 дом на социалните взаимоотношения. Това ще насочи нова енергия в живота ви и романтиката може да дойде при вас по много и различни пътища.

Има голяма вероятност за нови познанства, а не е изключено ваш приятел да се превърне в новата ви любовна половинка. Бъдете отворени за любовта!

Телец

Малко объркваща ще бъде седмицата за Телците и за това ще допринесат Марс – планетата на сексуалното желание и Нептун. Объркването ще бъде по отношение на вашата сексуална енергия. Може би ще споделите фантазиите с любимия човек, ще им се отдадете, но някак няма да почувствате удовлетворение. Сипете си чаша хубаво вино и правете секс за удоволствие.

Афродизиаци за Свети Валентин и рецепти към тях

Близнаци

В любовния живот на Близнаците, романтиката определено ще липсва. Всъщност, ако се намирате във връзка може да бъдете и леко разочаровани. Той или тя може да внесе напрежение, което ще е породено от вашите цели свързани с работата.

Може би половинката ви не иска да сте по-успели или не вярва, че можете да постигнете целите си. Това ще ви накара да се замислите дали двамата сте съвместими, след като нямате подкрепа.

Рак

Ако през последните дни сте срещнали нова и интересна личност, може би ще останете леко разочаровани от нея. Вероятно този човек е бил силен на думи, но в действията си не затвърждава своята позиция. Разочарованието ви може да дойде и от това, че вероятно сте имали твърде големи очаквания за тези взаимоотношения. Каквото и да е, оставете този човек в миналото и продължете напред.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 6 години )
kak moje da pi6e podobni gluposti za bliznacite ???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар