Интимно

Любовен хороскоп за 19 – 25 февруари 2018

Романтична приказка

20.02.2018г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Благодарение на Венера, седмицата ще бъде силно романтична. Заедно с нея Нептун също ще помогне любовният живот на някои зодиакални знаци да бъде като приказка. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако сте необвързани и изпитвате силни чувства към някого, за когото знаете, че не може да го имате, тази седмица може да потънете в негативни емоции. В случай, че той или тя не отговарят на вашите любовни вибрации, възползвайте се от момента, за да излезете от това положение.

Открийте тази връзка, в която трябва да бъдете и спрете да мечтаете за невъзможното. Коригирайте вашите романтични идеали, след време ще видите, че не е било напразно.

Телец

Любовни чудеса очакват представителите на зодия Телец. Обвързаните ще бъдат като омагьосани от своята половинка, която ще ги накара да се чувстват като в приказка. Необвързаните Телци пък имат шанс за нова любов. Когато става дума за любов, бъдете внимателни за това, което желаете, защото просто може да го получите.

Любовни стихове за всяка зодия

Близнаци

Вашият любовен живот може да бъде в пряк конфликт с целите в живота ви. Предложение за мечтана работа, възможност да се развивате, може да се окаже не така добре посрещната от вашата половинка. Овладейте емоциите и се опитайте да разговаряте мирно. По един или друг начин ще усетите, че любимият ви човек не е зад гърба ви в този момент.

Рак

За първи път от много време представителите на зодия Рак ще усетят хармония в отношенията с половинката. Пълна хармония!

Вашите интереси, активности, в които сте заедно ще ви помогнат да се усетите и преоткриете на едно по-дълбоко духовно ниво. Време, в което ще можете да споделяте открито вашата отдаденост един към друг, любов. Насладете му се.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
.... ( преди 6 години )
blizna4etata mi pak sa v interesna pozicia??? i goliamoto i malkoto 4ove4e
отговор Сигнализирай за неуместен коментар