Интимно

Секс без задръжки или как да го подлудим

27.10.2009г. / 16 17ч.
Мария Дуковска
Секс без задръжки или как да го подлудим

Една от най-големите цели на жените е да бъдат номер 1 в мъжките фантазии и да подлудяват любимия при всеки удобен случай. Как да задържим интереса му, особено при дългогодишна връзка, е от най-задаваните въпроси.

Всеки психолог или сексолог би отговорил: разнообразие в леглото, никакви задръжки и табута! Ние също се присъединяваме към този съвет.

За да бъдете постоянно в мислите му и да продължите да сте секси за него, е нужно старание. И най-вече разкрепостеност в секса.
Мъжете обичат напористи жени, които не се притесняват да осъществят еротичните си фантазии (както и неговите, разбира се!).
Три са нещата, които всеки мъж обожава в леглото и ако ги правите (стига да искате) може да спечелите вниманието му за дълго време:

Стриптийз
Няма мъж, който да не обича стриптийз и да не разкъса оскъдното бельо, при едно еротично шоу, специално за него. Забравете комплексите за килограми, целулит, стрии и каквото още ви спира да го съблазните. Облечете секси бельо и си повярвайте, че сте неотразима. Следвайте вечната максима, че красивата жена е обичаната...

Френска любов
Сред най-любимите мъжки фантазии е именно минетът. Не се срамувайте, ако все още не сте опитали. Но побързайте, защото жените със задръжки в леглото, трудно биха достигнали до оргазъм. И съвършенство.

Анален секс/поза "задна прашка"
Много жени признават, че дори мисълта за тази поза им е неприятна. Дали защото сексът е бил дълги години табу у нас или просто от срам, аналният секс си остава една забранена тема. Нека да е така, но не и в леглото. Защото за секс не бива да се говори, а да се прави. Ако искате да пробвате и да покорите любимия си, опитайте всяка една поза, предизвикваща интереса ви. Не забравяйте обаче да се подготвите предварително. За тази поза е необходимо повече да има любовна игра, и задължително купете лубрикант, за да си спестите болезнените моменти.

Най-важно по пътя към завладяването на любимия мъж е да забравите за табутата в секса. Ако ви харесва и го искате, трябва да го направите смело. Няма значение какво ви казват приятелките или майка ви, ако споделяте с нея. Важното е вие да се чувствате добре, комфортно и най-вече - желана. Когато една жена се чувства секси, изглежда по същия начин и привлича погледите.

А за да го подлудите и да изкарате от акъла му всяка друга жена, трябва да сте без никакви задръжки в леглото. Помните старата, но вярна поговорка - домакиня в кухнята и мръсница в леглото!

* * *
Как изглеждаме по време на секс?
Кога мъжете изневеряват
Как да запазим дългата връзка?

Коментирай
32 rate up comment 3 rate down comment
goro6 ( преди 6 години )
Мили дами, нашият Господ Бог Исус Христос е определил кое от къде да влиза и от къде да излиза. В процес на възбуда човешкото същество е готово на всякакви перверзии, готово е да изпълнява заповедите на сатаната. Но бъдете сигурни, че рано или късно плаща жестоко за това. Жената е Богиня само когато се държи като Богиня. А вие чували ли сте Богиня да прави *** или орален секс? Направите ли го преставате да бъдете идеал. Мъжът е крехко същество и трябва да го пазите от сатаната, за да ви цени.Не се подавайте на внушенията на нещастни жени, опитали всичко и се превърнали в нищо. Бог да ви пази!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
33 rate up comment 9 rate down comment
vera ( преди 10 години )
vsqska jena trqbva da predizvika erotika v priqtelqsi
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
32 rate up comment 9 rate down comment
hristo ( преди 10 години )
151 rate up comment 17 rate down comment
Niki ( преди 11 години )
оси Милева, 40 г.Публикувано на 13.03.2011Всичко е съвсем точно в статията! Жената трябва да бъде дама в обществото и *** в леглото за да спечели мъжа когото желае!".......ВЯРНО, АЗ ИЗОБЩО НЕ СЕ СЕТИХ, ЧЕ СТАТИЯТА Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ***!И като съм се "замъчила да ги убеждавам пишещите тук, че така мъж не се задържа. Като пише и Роси Милева - така само може да го спечели... т. е., да го "***"!Ок, дами, наистина ме извинете, аз съвсем погрешно съм се намесила в този форум. Приемете ИСКРЕНИТЕ МИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
68 rate up comment 60 rate down comment
Роси ( преди 11 години )
Всичко е съвсем точно в статията! Жената трябва да бъде дама в обществото и *** в леглото за да спечели мъжа когото желае!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
316 rate up comment 16 rate down comment
niki ( преди 11 години )
Dolu 50 - godishnite , 24 г, Dolu 50 - godishnite , 24 г, Толкова си зле, мила, че ми е жал за теб, а си безумно млада... Смяташ, че ние 50 годишните не знаем какво е секс, така ли? Както има 50 годишни, които не го правят, така има и 20 годишни... , който си е захлупен и задръстен - възрастта му никак не е от значение! Но не бъди категорична и не пиши в друг форум тези глупости, защото много ще ти се смеят! Няма по-грамотен секс от този след 50! Ако, обаче и в секса си "толкова добра" колкото в правописа - никак не си за завиждане - има много да се учиш. Но ти и личи, след като смяташ за "напредналост" правенето на ***... Колкото до познанията и уменията на моето поколение по работата с новите технологии - не изказвай мнение! Човек, който не е прочел една книга, неграмотен е, не знае къде да пише "а" и къде "ъ" - НЕ Е РЕДНО ДА ДАВА ОЦЕНКА ЗА ДРУГИТЕ, КОЛКО МОГАТ! Проблемът на твоето поколение е голям - комплексите - също!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
35 rate up comment 54 rate down comment
Dolu 50 - godishnite ( преди 11 години )
Aide Babite na po 50 i otgore , da gi pomolq da ne se izkazvat v takiva forumi , zashtoto ste mnogo smeshni . Ot dalech si lichi , 4e vuzrastnite jeni v Bulgariq sa tolkova ogranicheni , 4e daje i v arabsite durjavi , biha vi zavideli . Drugoto , korto lichi ot predrasuduchnite vi i nizki komentarcheta e , 4e opredeleno ste spreli da vodite kakavto i da e sexualen jivot mnogo otdavna , i smqtam , 4e ne ste kompetentni po tezi vuprosi , 4e da u4astvate taka razgore6teno v podobni polemiki , ako obi4ate tova , 4e ste se nau4ili da si vklu4vate komputara sami , ne vi dava pravo da se namesvate v tami , koito nqmate kakvo da kajete , i nqmate s kakvo da pomognete na nas mlafite , koito QVNO SME MNOGO PO - NAPRED OT VAS , I NE ZABRAVQITE , CHE NIE SME TOVA , KOETO VIE STE NAPRAVILI , AKO VIJDATE GRESHKI V NAS , TO TE Sas SIGORNOST SA SAMO VASHI !!!!!!!!!!!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
100 rate up comment 17 rate down comment
Niki ( преди 11 години )
Стейси,Може би ти се иска много да повярваме на това, което пишеш? Да, ама НЕ! Както казва един виден наш журналист. Странно ми е защо не коментираш с такава амбиция написаното от mimiПубликувано на 29.10.2009......"Аз съм на 40, мъжът ми е много разкрепостен и сексът ни е страшно вълнуващ дори и след 20 г. брак, всичко горенаписано го правим редовно, вкл. 3-ка и др. пикантерии."....Тези ли жени ми даваш за пример? И как да повярвам, че извратеняците ще възпитат добре децата си? Или на глупостите ти, че всичко си остава в спалнята и е табу за другите?Горе долу ми звучиш, като във вица, че цяло село знае, само този, който трябва - не знае...Перверзниците и извратеняците докарват много повече проблеми на обществото, недей се опитва да се правиш на интересна... Изказваш съжаление за децата на свестните майки? Защо? Това поза ли е или... Нали си за написаното в статията? Какво е това съжаление? Да, аз наистина съжалявам тези деца, защото никой не се ражда перверзник и извратеняк - такъв става гледайки и учейки се от по-възрастните! Това е жалкото, това! А нета е пълен с примери, в които такива като "мими-то", вкарват в леглата си и малки деца, защото перверзията няма възраст!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
89 rate up comment 9 rate down comment
Стейси ( преди 11 години )
Г-жо Илиева, по коментарите ви съдя, че сте доста властна личност и сигурно вие сте доминиращата във вашето семейство.Как можете въобще да свързвате секса със възпитанието на децата???Това са две коренно различни неща и не мисля, че едното има общо с другото.Както бяха написали по долу, каквото се прави в леглото, там си остава.И за ваше сведение познавам много свестни и порядъчни жени, чийто деца за съжаление са пълна противоположност на родителите си.Плюс това не виждам какво лошо има в това, една дълга връзка да бъде разнообразявана по посочения в статията начин.Все пак го правиш с човека на който си се отдала напълно, а не с някой чужд мъж например.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
151 rate up comment 128 rate down comment
Niki ( преди 11 години )
HAHA, HAHA,Това, което ми приписваш дори и не искам да изричам. За мен жената е най-святото нещо на тази земя. Не бих си го и помислила. Аз НЕ мога да се съглася единствено и само с едно нещо - да бъда играчка за мъжа!!! НЕ се съгласявам и с това, че трябва да имам животински инстинкт, за да ми е хубаво, като правя секс! Е, колкото и да се опитвате да ме обиждате, не ви се получава "играта". Аз имам щастливо семейство, мъжът ми ме обича въпреки, че не му правя ***...Въпрос на разбиране е това. Той самият ми е споделял, че НИКОГА не би се оженил за жена, която е перверзна!Защо си мислите, че това е единственото нещо, с което можете да задържите любимия до себе си? Така, че скъпа HAHA, не ме поучавай - минало ми е времето. На тези години - вече много повече от 52 се радвам и съм щастлива. Гордея се, че успях да възпитам и децата си. Мислете му вие, ако имате момичета, как ще ги възпитавате и дали ще се гордеете с поредната направена ПУБЛИЧНА *** на поредния мъж... Жалко, наистина е много жалко! А вие не сте щастливи, не се опитвайте да се правите на такива. На мъжете като вас бързо им омръзва да са само с една и при пръв удобен случай ви подменят... Така подмениха Алисия, да не би вие да сте нещо повече от нея????????
отговор Сигнализирай за неуместен коментар