Интимно

Нова година - нова любов

05.01.2010г. / 16 16ч.
Мария Дуковска
Нова година - нова любов

Ето че новата година вече дойде и е време да започнем на чисто. Ако сте от дамите, които стартират годината, без любим мъж до себе си, не се обезкуражавайте. Напротив, новата година е прекрасен повод да помечтаете за нова, вълнуваща любов и да превърнете фантазията в реалност.

Как, ще попитате. Начините са много, но най-вече трябва да имате самочувствие и вяра, че любовта ви чака зад ъгъла. Следват няколко предложения къде да потърсите любовта, защото ако само си седите вкъщи, чакайки принца, едва ли скоро ще осъмнете с мъж до себе си. Затова, обличайте новите, секси дрешки, с които сте се сдобили през празниците и тръгвайте смело.

Местата

Курсове по танци. Много популярни напоследък са школите по танци. Латино, спортни танци, модерни или пък народни хора, освен, че ще разнообразят ежедневието ви, ще помогнат да се запознаете с нови приятели. А защо не, да намерите и любовта сред тях?

Интернет. Новата медия, глобалната мрежа, непрекъснато доказва силата си да обединява хора от различни възраст, пол, раса и националност. Съществуват всевъзможни чатове и социални мрежи, чрез които може да се запознаете с някой интересен мъж. Все пак живеем във времето, когато онлайн запознанства се превръщат в нещо нормално.

Купони и срещи с приятели. Един от старите, изпитани начини за нови запознанства, са именно купоните. Ако си мислите, че сте вече възрастни за подобни сбирки, лъжете се. Купоните са добър начин да се отпуснете в приятна компания, на непретенциозни места.

Екскурзия. Нямате приятел, но това не означава, че не можете да се забавлявате. Със сигурност имате поне още една самотна приятелка, която ви е верен другар по пътя към намирането на голямата любов. Ами, стига сте чакали, а си направете резервация за някоя мечтана дестинация, близка или далечна, в зависимост от възможностите ви. По време на криза е най-удачно да си направите едно кратко пътешествие, тъй като екскурзии много, оферти – също.

Клубове. Добрите, стари дискотеки, в които винаги може да се намери някоя еднократна авантюра, са вечно актуални. Но по-интелигентният вариант, в който може да попаднете на сериозен мъж, са пиано баровете. Те никнат като гъби из цялата страна, и са все по-добри, с прекрасни изпълнения на живо.

Секси съсед. Имате нов съсед, който отскоро се е нанесъл в блока ви и май живее сам. Секси е, харесва ви, ами защо не го поканите някой път на кафе? Не ви стига куражът, може би, но все пак, едно от новогодишните ви обещания, бе да сте по-смела и авантюристична, нали?

* * *
Влюбвам се...
Как се става перфектно гадже
Мъжете се влюбват в интересни жени
Секс без задръжки или как да го подлудим

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
коко-не-шанел ( преди 11 години )
момичета, баба ми казваше, че ако искам мъж, който обича да чете - ще го намеря в библиотеката, ако се запозная с някой в ресторанта/механата/кръчмата - най-вероятно той ще обича чашката. Така че внимавайте къде се запознавате.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар