Интимно

Секс симфония за четири крака и четири ръце

20.02.2010г. / 14 17ч.
Надежда Маринова
Секс симфония за четири крака и четири ръце

Сексът е много повече от ритмично пулсиране на две тела в потната тишина. Често започва с прегръдка и страстна целувка, друг път с плахо докосване на ръцете. Но без значение дали е бавен или бърз, подготвен или непредвиден, важното е да има взаимност. Иначе симфонията ще прозвучи фалшиво.

Романтичната обстановка често помага телата и душите да се слеят в едно. Сексът може да бъде гарниран с ароматна свещ, цветен шал, неприкрито прикриващ голите извивки на женското тяло, купичка сладолед, който се яде с една лъжица за двама или с влюбени палачинки. Отива му също тиха музика – Шаде или Вивалди. Други предпочитат изпепеляващо преживяване, на което не му отива бавна и мелодична мелодия, а Горан Брегович или Мерилин Менсън. Има секс, който започва с покана по ес-ем-ес или по електронната поща. Тогава удоволствието расте право пропорционално на приближаващата среща.

Сексът има много начини на употреба: секс за бебе, секс набързо, секс по задължение, освежаващ секс за добро утро преди работа, секс-гимнастика, секс без любов, секс с любов, сексът като спорт, в който гоним световни постижения, сексът като усъвършенстване на технически умения и изпробване на различни пози, сексът като магия – забрава, бягство и лекарство от сивото всекидневие, сексът като хляб – духовна храна за човека.

Езотерици обясняват, че преживяването на мига на върховна наслада е съизмеримо с нирвана по време на медитация. Отвъд чисто техническите умения, сексът е поезия, удоволствие за шестте ни сетива. Той ни отвежда в несъществуващо приказно място, извън времето и пространството. А когато настъпи върховният миг на екстаз, партньорът изчезва и оставаме сами, обгърнати от божествена нежност и космическа наслада.

Пазете се от планирания секс, който се прави по задължение всеки петък или събота вечер. Нищо не убива поезията и магията на секса, както планираният график.

* * *

Стигат ли тринадесет минути за идеален секс?
Секс в жегата или жега в секса
Сексът и гладът
Свалки с палачинки

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ПЕПЕРУДКАТА МИ ( преди 11 години )
Така бих си те изненадал някога...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар