Меню

Новогодишен пай

18 ноември 2008 | 17:46 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г брашно 
250 г захар 
250 г масло 
1щипка сол 
1чаена чаша прясно мляко 
2 банана 
2 ябълки

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Тестото се разделя на две. В намаслена и поръсена с брашно тавичка се поставя едната половинка, върху нея се редят нарязаните на колелца плодове, а върху тях се поставя другата част от тестото, което е на лентички, наредени шахматно. Пече се на 220 градуса до златисто. Пожелание върху всяко парче може да се постави по една топка сладолед.

Снимка: thinkstock

* * *

Участва в конкурса “Коледна и новогодишна трапеза

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
titi ( преди 10 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
iuliana ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Верджи ( преди 11 години )
Супер, рецепта като за мен:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар