Мода

Tommy Hilfiger в България

11.11.2005г. / 09 59ч.
Аз жената
Tommy Hilfiger в България

Лично директорът на TOMMY HILFIGER за цяла Източна Европа – Норман Джалганджансинг пристигна в България, за да открие първия самостоятелен магазин на световната марка за модни облекла у нас.

Събитието се проведе на втория етаж на търговски център ЦУМ, където е разположен и самият магазин. Световната компания има мрежа от магазини в 45 страни по целия свят.

Водещият на откриването – Део разказа интересни факти за историята, инициативите и развитието на компанията пред събралите се многобройни гости. Сред тях бяха телевизионният водещ Ники Кънчев, певиците Нина Николина и Лора Караджова, издателят Мартин Захариев, радиомагнатът Петър Пунчев и коафьорът Григорий Кюлев-Гого, както и представители на почти всички национални медии. За доброто настроение се погрижиха лично Део, който влезе и в ролята на певец и представи най-новото си парче, както и неповторимият дует “КариZма”, който изпълни всички свои хитове.

Българското представителство на Tommy Hilfiger отвори врати в навечерието на 20-годишнината на компанията в световен мащаб. Години, през които талантът и умението на дизайнера Томи Хилфигър да улавя и внася емоцията от живота на подиума, му печели верни почитатели като Джери Хол, Рупърт Евърет, Еди Ървайн, Анастейша, дори и капризната Марая Кери.

Коментирай