Меню

Пилешки сърчица в бекон на шиш

25 юни 2010 | 16:31 | Аз жената
Добави в любими
Продукти за 6 броя шишчета:
400 г пилешки сърчица
400 г бекон, тънко нарязан
сол и черен пипер на вкус
50 мин.

Продукти
Приготвяне

Кипнете 1 литър вода, подсолете и поставете за около 6-8 минути почистените сърца.
Извадете и охладете. Овкусете със сол и черен пипер.
В беконена лента увивате сърчице и поставяте на дървено шишче. Така на шишче по 5-6.
Печете на скара от двете страни равномерно.
Добър апетит!

* * *

Пилешки шишчета
Пилешки бутчета с ориз, портокал и мед
Пилешки крилца
Пилешки шишчета със зеленчуци
Пилешки бутчета с картофи и чесън

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай