Меню

Коприва с ориз и орехи

27 март 2012 | 12:51 | Аз жената
Добави в любими
1/2 кг коприва 
1 чаша ориз 
1 чаша скълцани орехи 
сол, мазнина, сминдух, чубрица на вкус и лук

Продукти
Приготвяне

Оризът се сварява, отцежда и измива със студена вода. Копривата се запарва и нарязва на дребно. В загрятата мазнина се слага нарязаният лук, който се задушава до златисто, добавя се копривата, оризът и след 3 минути и орехите. Добавят се овкусителите и се разбърква. Отстранява се от огъня.

Рецептата е от конкурса „Какво сготвих днес“

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Вили ( преди 11 години )
Хванахме се за зелено, а това е фантазия!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар