Меню

Общото между виолончелото и готвенето

17 юли 2012 | 09:40 | Аз жената
Добави в любими
Общото между виолончелото и готвенето

Приготвяне

Авторката е завършила Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“. Работи като артист-оркестрант в Софийската филхармония, солист е на Бургаската и Русенската филхармония и на Румънската филхармония Крайова. Обикаля света като част от проекта на Теодосий Спасов „Небесни струни“.

Голямата страст на музикантката е готвенето. Талантът и рецептите наследява от баба си. Йоли обича да експериментира и да интерпретира в собствената си кухня всичко вкусно, видяно и чуто. Вълнува я не само качеството, но и визията на домашната храна.

Йоланта Делибозова – Йоли е автор на най-четения кулинарен блог. Класическата музика е нейната любов и професия, но тя не спира да ни изненадва с оригинални и вкусни рецепти.

Виолончелистката не е просто любител, а истински майстор-кулинар. Развила е невероятните си умения съвсем сама и при вида на блюдата никой не остава равнодушен. Нейната рецепта за добрата храна е: „Готви с усмивка, желание и въображение. Накрая поръси щипка любов и ястието се превръща в изкуство.“

Йоли е участвала във всекидневното магазинно предаване „Денят е прекрасен“ на БиТиВи, писала е за списание Bravacasa, а в момента има самостоятелно кулинарно предаване „Юлисима“ на канал Fox International Channels – 24 Kithcen и води шоуто „Вкус на музика“ в Студио 5.

На книжния пазар от средата на юли 2012 г.
Луксозно издание с цветни илюстрации, твърда корица.
ISBN 978-954-28-1102-2
Корична цена: 25 лв.

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай