Меню

Сладък салам с коняк

14 октомври 2013 | 12:15 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
100 г масло
120 г захар
2 яйца
2 лъжици натурално какао
150 г натрошени орехи
ванилия
250 г обикновени бисквити, натрошени и напоени с коняк

Продукти
Приготвяне

Маслото и захарта се разбиват добре. Прибавят се яйцата, орехите, какаото, ванилията и бисквитите. Всичко се разбърква добре. Върху домакинско фолио сложете равномерно пудра захар. Изсипете сместа и завийте стегнато на руло. Сложете го в хладилника за няколко часа да стегне.

Опитайте още:

Снимка: sxc.hu

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай