Меню

Диетичен есенен борш

23 октомври 2013 | 14:30 | Аз жената
Добави в любими
тиква – едно парче /200 г/
прясно зеле – едно парче /100г/
морков – 1 брой
кромид лук – 1 глава
картоф – 1 брой
подправки за супа
сол на вкус
олио

снимка: Sxc.hu

Продукти
Приготвяне

Нарязвате всички продукти. За кратко задушавате лука и морковите заедно с олиото. Добавяте останалите продукти и вода. Добавяте сол и подправки и варите до готовност.
По желание може да застроите супата, но ако не го направите е още по-диетична. Разбира се може да използвате и други продукти, но щом като ще я наречем есенна, мисля, че тиквата и прясното зеле трябва да присъстват задължително.
Боршът не се получава красив като за снимка, но пък е полезен и диетичен.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай