Меню

Дробчета на фурна

14 ноември 2013 | 12:20 | Михаела Лазарова
Добави в любими
1 опаковка пилешки дробчета
3 глави лук
3 червени чушки
50 г масло
сол, черен пипер, червен пипер
6 скилидки чесън
100 мл червено вино
2 домата
За гарнитура:
картофено пюре

Продукти
Приготвяне

В тавичка поставете дробчетата, които предварително леко сте измили с вода. Към тях добавете нарязания лук, чесъна, червените чушки. Не забравяйте да сложите сол, червен и черен пипер. Сложете няколко парченца масло, малко количество вода и червено вино.

Печете в загрята фурна на 200 градуса до готовност. Когато са почти готови може да добавите и нарязаните на колелца домати да се запекат заедно за няколко минути. Ястието се сервира с гарнитура от картофено пюре.

Опитайте още:

Снимка: Sxc.hu

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай