Меню

Градинарска супа

13 януари 2014 | 12:55 | Михаела Лазарова
Добави в любими
250 г зелен фасул
1 голяма глава лук
6 чушки
300 г домати
300 г картофи
една глава целинаю
няколко стръка магданоз
олио
3 моркова
200 г пресни гъби
сол, черен пипер

Продукти
Приготвяне

Нарежете всички зеленчуци за супата. Най-напред сложете да се сварят заедно лукът, морковите и зеленият фасул. Нека врат около 15 минути. След това към тях добавете картофите, чушките, пасираните и обелени домати, гъбите, целината, магданоза, сол, черен пипер на вкус и малко олио. Пожелание може да добавите кубче зеленчуков или гъбен бульон.

Опитайте още:

Снимка: Sxc.hu

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай