Меню

Салата от печен патладжан и чушки с майонеза

20 август 2014 | 18:07 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
3 патладжана
6 червени чушки
3 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
1 опаковка майонеза
сол, черен пипер
лимонов сок или оцет

Продукти
Приготвяне

Патладжанът се нарязва на филийки, посолява се и се оставя да престои 30 минути, за да се изтече горчилката. След това на скара или в тавичка се изпича заедно с чушките. След като са готови се обелват и пасират. Към тях се добавят нарязаният магданоз, чесънът, малко зехтин, лимонов сок или оцет и майонеза. Овкусете допълнително със сол и черен пипер.

Снимка: Sxc.hu

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
hm , kakuv e povoda ? 4e i maioneza ? ima niakakvi intrigi pak ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар