Меню

Гулаш чорба

28 февруари 2014 | 12:10 | Михаела Лазарова
4 от 3 гласа
Добави в любими
500 грама свинско, телешко или агнешко месо
2-3 моркова
300 грама картофи 
2 глави лук
100 г пащърнак

2-3 червени чушки
2 лъжици доматено пюре
сол, черен пипер
магданоз, пресен лук

Продукти
Приготвяне

Нарежете лука и пащърнака на ситно, месото на малки парченца и ги сложете в тенджера да се задушат. Към тях добавете морковите и чушките. Когато месото се задуши добре и морковите леко омекнат, добавете картофите и водата и оставете да се готви. След като супата е готова добавете доматеното пюре, бучка масло и наръсете с пресен магданоз или пресен лук.

Снимка: Sxc.hu

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Milen ( преди 10 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
pepi ( преди 10 години )