Меню

Печена риба с хрупкава коричка

29 май 2014 | 17:40 | Михаела Лазарова
1 от 1 гласа
Добави в любими
3 филета от скумрия, сьомга или друга риба
4 супени лъжици майонеза
4 чаени лъжички пикантна горчица
2 скилидки стрит чесън
сол и черен пипер
сокът от един лимон
4 супени лъжици магданоз 
2 чаши галета или сухари

Продукти
Приготвяне

Намажете рибните филета с малко лимон, сол, черен пипер и стрит чесън и нека престоят около 10 минути. В купичка смесете майонезата и горчицата. В отделна купа смесете магданоза и сухарите.

След като филенцата са се мариновали може да ги намажете със сместа от майонеза и горчица, а отгоре да поръсите със сухарите, смесени с нарязания магданоз. Поставете ги върху хартия за печене в тавичка и печете на 180 градуса до готовност. Сервирайте с гарнитура по желание.

Снимка: thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай