Меню

Пълнени тиквички със сирене и царевица

5 август 2014 | 11:40 | Мария Дуковска
Добави в любими
1 тиквичка
30 г сирене
30 г царевица (консерва)
1 яйце
30 г ориз
печена чушка
копър
30 г кашкавал
20 г червен лук
зелена салата за украса

Продукти
Приготвяне

Тиквичката се разполовява и се запича за 15 минути. После се прави смес от издълбаната вътрешност на тиквичката заедно с яйцето, сиренето, царевицата, червения лук. Със сместа пълним тиквичката и настъргваме отгоре й кашкавал. Запичаме я за 5-6 минути, докато кашкавалът се разтопи и изключваме фурната. Сервира се с гарнитура от ориз и печена чушка.

Време за приготвяне: 25 минути

Рецептата е предоставена от готвач Борис Колаксъзов.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай