Меню

Крем супа от тиквички и фета сирене

2 март 2018 | 06:50 | Мария Дуковска
4 от 3 гласа
Добави в любими
4 тиквички
500 мл пилешки бульон
500 г фета сирене
5 стръка мента 
кедрови ядки за украса
30 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Нарязвате тиквичките на филийки. Варите ги в пилешки бульон около 15-20 минути. После пасирате заедно с бульона и фета сиренето.

Добавяте ментата и пасирате отново.

Изчаквате да се охлади и поднасяте с кедрови ядки и песто от босилек.

Рецептата е предоставена и приготвена от  Петър Ангелов.

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай