Меню

Оригинални идеи за поднасяне на храна

18 октомври 2014 | 11:15 | Михаела Лазарова
Добави в любими
Снимкa: facebook food style

Продукти
Приготвяне

Храната, която всекидневно приготвяме за любимите ни хора е важно не само да бъде здравословна и вкусна, но и красиво поднесена. Споделяме няколко оригинални и лесни идеи, които да пробвате във вашата кухня.

За тези вкусни блокчета ви трябват киви, диня, пъпеш (може да ги замените с банан) и твърдо сирене. Всички съставки се нарязват на по-големи кубчета и се подреждат по този интересен начин.

Яйцата са полезни и вкусни. Ако често хапвате варени, нарежете 1-2 яйца на колелца и ги подредете по този начин. От белтъците изрежете крачета за гъсеницата. Тази оригинална идея е подходяща за дечицата, които отказват да хапват яйца. Със сигурност ще ги накара да опитат.

Плодовете са богати на витамини и през есента трябва да хапваме повече от тях. Вземете банани, портокали, ябълки, малини, сливи и всичко, което обичате и направете вашата плодова салата под формата на палма.

За тези от вас, които харесват комбинацията от чушки и яйца е тази лесна идея. Вземете няколко по-големи чушки и ги нарежете на колелца. Поставете ги в тигана и във всяко от тях чукнете по едно яйце.

Снимки: Facebook Food style

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай