Меню

Салата с карфиол

6 ноември 2014 | 12:17 | Михаела Лазарова
Добави в любими
1/2 голяма глава карфиол
1 опаковка майонеза
1 глава лук
2-3 скилидки чесън
зехтин, лимонов сок
сол, черен пипер
4-5 кисели краставички
няколко стръка копър/магданоз

Продукти
Приготвяне

Почистете карфиола от стеблата и оставете само розичките. Сварете го за 10-15 минути в леко подсолена вода. След това го изплакнете с вода и го сложете в купа.

Добавете към него нарязаните лук, магданоз/копър, кисели краставички, чесъна. Накрая сложете няколко капки зехтин, лимонов сок, майонезата, сол и черен пипер.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай