Меню

Витаминозна салата с риба

29 януари 2016 | 12:00 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г печена/пушена сьомга
300 г печена тиква, нарязана на кубчета
12 чаши зелена салата по избор (марули, бейби спанак, рукола, айсберг)
1 и ½ чаши варено жито
1 и ½ чаши обелени и нарязани краставици
1 чаша сушени боровинки
¾ чаша зехтин
2-3 супени лъжици балсамов оцет
сол и черен пипер на вкус
30 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Предварително опечете рибата, ако я предпочитате възможно най-здравословна. Тиквата също трябва да се изпече преди да се сложи в салатата. Смесете всички съставки и ги овкусете. Сервирайте в голяма купа.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай