Меню

Салата “Пилешка мозайка”

30 януари 2008 | 12:44 | Аз жената
Добави в любими
400 г бяло пилешко месо 
50 г праз лук 
1 лимон 
300 г картофи 
100 г майонеза 
1 с. л. зехтин 
черен пипер и сол 

По желание могат да се прибавят парченца портокал или сока на 1 портокал! Вкусът е прекрасен!!!
15 мин.

Продукти
Приготвяне

Месото от пилето се сварява и се нарязва на малки парченца. Празът се нарязва на колелца и се задушава в растителното масло. В дълбока купа се изсипва майонезата, подправена с черен пипер. Добавят се лимонов сок, пилешкото месо, лукът /портокаловите парченца или сокът/. 

САЛАТИТЕ СА НЕВЕРОЯТЕН ШЕДЬОВЪР НА ЛИЧНИТЕ МИ ОПИТИ И ИМПРОВИЗАЦИИ! НАДЯВАМ СЕ ДА ГИ ОПИТАТЕ И ДА СПОДЕЛИТЕ МНЕНИЕТО МИ!

Тази рецепта участва в конкурса “Модерна домакиня”

Снимка: thinkstock

 

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай