Готварство

Палачинкова торта

Палачинкова торта
Продукти:
20 палачинки (по желание домашни или купени) майонеза с краставички “Олинеза” домашна лютеница “Олинеза" чеснов сос “Олинеза” кьопоолу на същата фирма маслини (готови обезкостилкостени) ко
Приготвяне:

Взема се голяма чиния. Поставяме първата палачинка и я намазваме с домашната лютеница. Поставяме върху намазаната втора, натрошаваме сиренето – обилно, третата – отново намазваме, но с майонезата с краставички и я покриваме с четвъртата. Върху нея пък нареждаме колбас по избор. Петата покриваме с кьопоолу, шестата с маслини, седмата пък намазваме с чесновия сос, осмата с кашкавал, деветата с майонезата, а десетата с маслините без костилка. Процедурата се повтаря до 20-тата палачинка. По желание се подправят с черен пипер заедно с плънката. 

Дано да Ви е харесала рецептата, използвам я за предястие.

* * *

Рецептата е от конкурса Кулинарни фантазии
Празнична солена торта “Магията на Олинеза”

Сигнал за нередност в статията

Изпрати

Изпращане на статия

Изпрати


Коментари 0

Напиши коментар

Напиши коментар

Моля, въведете кода в полето *

Изгодни оферти

Puls

Tialoto