За дома

Супер пералня с програма от 12 минути

22.03.2011г. / 09 21ч.
Аз жената
Супер пералня с програма от 12 минути

Изобретиха пералня, която може да изпере мръсните дрехи за 12 минути, което е 8 пъти по-бързо в сравнение с обичайната програма от 90 минути. Това спестява на потребителите 2 години и 4 месеца от живота им, които иначе биха отделили за пране. За сега пералнята се продава в Англия, но се надяваме скоро да е при нас.

Помощта за домакинята е еко – изразходват се 30% по-малко електроенергия и вече не е нужна вода, която да запълни 17 плувни басейна.

Тайната – джет системата „инжектира“ мръсното пране с микс от вода и перилен препарат, ускорявайки процеса по почистването. Пералнята от ново поколение би могла да се справи с прането на обикновено семейство, единственото затруднение пред нея биха били силно замърсени дрехи – например с машинно масло.

Ето още няколко неща, които можете да направите за 12 минути – да приготвите 4 омлета за семейния обяд, да си вземете душ, да се гримирате, да пробягате 1.6 км, да преминете от 3 на 4 скорост, ако карате М25 или пък да изядете 181 пилешки крилца, както е направила победителката Соня Томас в състезание за най-бързо хранене в Бъфало, САЩ.

Прочетете още:

Коментирай