За дома

Сватбени спомени в уникални албуми

05.08.2011г. / 15 07ч.
Вергиния Генова
Сватбени спомени в уникални албуми

Лятото по традиция е сезонът на сватбите. Колкото и малко напоследък да се женят хората, всички се стремят към положителните емоции и красивите спомени. Затова ви предлагаме да си направите и собствени албуми – било то като подарък на приятели за сватбата или пък просто, за да запазите своите снимки в лично изработен от вас албум.
Идея за сватбени, романтични или пътешественически албуми можете да вземете от магазина за художнически материали „Слънчоглед”. Там можете да намерите и материали за целта – като ръчно правена хартия, сатенени панделки, пънчове, печати, пайети – всичко.
Другият начин е сами да произведете хартия – няма да стане като в магазина от първия път, но пък ще е уникална.
Да използвате изостанали от тук от там платчета, ширитчета, копчета и други, да ги съчетаете и да направите албума.
Всъщност преди всичко е важна идеята – ако ще е романтичен албум – хората основно наблягат на розите, сърчицата, птичетата..., но не е задължително, вие може да имате друга представа за романтика като например залези, изгреви, водопади...
Важното е да съберете достатъчно интересни материали, включително и изрезки от вестници, списания, календари...
Веднъж зариби ли се човек да прави от нищо нещо, после всяко нещо, дори най-големия боклук може да му изглежда като че от него може да направи Айфеловата кула или Биг Бен. Вярно, че в един момент се зариваш с боклуци, но проблемът не е в тях, а в това, че нямаме време и достатъчно ентусиазъм да ги превърнем в някоя интересна идея и някой уникален предмет. Обикновено се сещаме да го правим, когато имаме повод. Значи трябва да си измисляме повече поводи и да имаме достатъчно приятели, с които да си подаряваме ръчно правени неща.

Фотопоглед

Прочетете още:

Коментирай