За дома

Кажете stop на влагата във Вашия дом!

21.10.2011г. / 17 50ч.
Аз жената
Кажете stop на влагата във Вашия дом!

Когато изпраното пране не може да изсъхне, прозорците във Вашето жилище често се запотяват, а на стените се появяват грозни петна, значи е настъпил часът за борба с излишната влага.

Не позволявайте домът ви да се превърне в гъба! Вече можете да се справите с всички тези проблеми с продуктите от Ceresit STOP система (Влагоабсорбатор за 10 м², 20 м² и 40 м², таблетка PowerTAB 2 в 1, таблетка PowerTAB 3 в 1, Мини сашета и спрей против мухъл).

Влагоабсорбаторът Ceresit STOP влага и уникалната таблетка PowerTAB 2 в 1 абсорбират излишната влага в помещението и едновременно неутрализират лошите миризми във въздуха. Допълнително предимство на таблетката PowerTAB 2 в 1 е че тя действа превантивно срещу алергии – акредитирана е от френската асоциация за предпазване от алергии (АFPRAL) и невидимо се грижи дори за най-уязвимите членове от семейството – децата и възрастните хора.

Мини сашенцата на Ceresit попиват излишната влага от гардероби, шкафчета за обувки, коли, спортни сакове, като запазват свежи и сухи малките помещения (до 2 м²) и ги ароматизират приятно с лек аромат на лавандула.

Ceresit STOP мухъл пък премахва мухъл, плесен, мъхове и микроби от разнообразие от повърхности в помещенията, където има най-много влага като бани, душ кабини, мазета, кухни и тераси.

Кажете STOP на влагата в дома с продуктите от Ceresit STOP система. Резултатът – намаляване нивото на влажност на въздуха в дома и задържането му на тези равнища, които са идеални за здравето и комфорта. Осигурете уют, комфорт и здравословен климат за цялото семейство!

Повече информация за продуктите можете да намерите в интернет на адрес: www.stopvlaga.bg

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
radina ( преди 11 години )
ne si kupuvaite. ne stava za nishto i shte si hvarlite 20 lv na bokluka
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
дани ( преди 11 години )
разубедихте ме,тъкмо бях решила да купя,в кухнята имам много влага,хваща се и мухъл за нула време
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Reneta ( преди 11 години )
Напълно съм съгласна с Мария! Купихме си и ние за вкъщи, но ефектът е почти нулев! Вече съвсем се отчаях с тази влага... Ако някой знае сигурен начин за оправия с нея - моля нека го сподели!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Мария ( преди 11 години )
Много хвалби ,много нещо!Само че стъклата си остават мокри дори и да няма пране в стаята.Таблетката намалява, събира се по малко синя течност, прозорците са на вади и... те така!Дори и по 2 в стая да си сложите!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар