За дома

Кои неща издават женския характер?

Жената е ясна като прочетена книга

01.03.2013г. / 10 07ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Не си мислете, че можете да заблудите мъжа. Може да сме родени актриси и да владеем разни женски манипулационни трикове, а силният пол не се слави със силна интуиция, но и те знаят да разчитат „знаци“. Ето няколко начина, по които мъжът ви ще разбере що за жена сте.

Свързани статии

Само с бърз оглед на жилището ви ще сте му ясна като прочетена книга. Ще забележи и ще си направи изводи от няколко неща: Как изглежда домът ви? Уютен ли е? Чист и подреден ли е? Какъв е стилът на обзавеждането – модернистичен, традиционен или романтичен?

Червен дом

В червената къща живее лидерката. Тя е силна, амбициозна, смела, знае какво иска и как да го постигне. Ще доминира във връзката, а нищо чудно и да контролира мъжа.

Романтичната и чувствителната

Цветовете са розово, жълто, зелено, лилаво, светлосиньо. Има много нощни лампи, дантелени пердета, картини и фотографии по стените. Такива жени са склонни към силна емоционалност, колебливост, нерешителност и често поглеждат към опита на миналото – за добро или за зло. Искат да играят второстепенна роля и имат нужда от закрилник.

Ред и чистота

Книгите са подредени по цветове и големина, дори по азбучен ред. Няма да видите прашинка прах. Стените, прозорците и подът блестят от чистота. Най-вероятност в главата и в сърцето й е също толкова подредено. Мислите й са строени в редица, чувствата са на юзда, а готвенето, пазаруването, храненето, спането, вероятно и сексът, се правят по план и график. Животът й със или без мъж е подреден за близките седмици, месеци и години напред. Тя има резервен план А, Б и В, защото не иска да пропилее живота си.

В гардероба

Ако преобладават дрехите с ярки цветове и в различни стилове – тя е доволна от живота, обича себе си и харесва експериментите. Общителна е и намира общ език с различни характери мъже. Има силна воля и делови подход. Има поне дузина приятели и обича шумните компании – нали мястото на тези дрехи не е само на закачалките, те трябва да „оживяват“ в различни мероприятия.

Чантата

Чантата е светая светих за много жени. И точно тя е най-голямата „клюкарка“. Който надзърне в нея – веднага ще си направи изводите за жената. Няма портмоне, парите ви са смачкани и пръснати по всички джобове. Такава е и в живота – разпиляна и неорганизирана. Дори 5 смартфона да има, пак забравя и пропуска важни срещи, срокове и ангажименти.

Коментирай