За дома

Топлината и уютът на домашната кухня

Домашни рецепти с Йоли

21.10.2013г. / 17 50ч.
Михаела Лазарова
Йоли. Снимка: 24 kitchen Bulgaria

Йоли. Снимка: 24 kitchen Bulgaria

В приятна и уютна обстановка бе представена първата оригинална продукция на 24Kitchen снимана в България „Домашни рецепти с Йоли“. Предаването е посветено на домашно приготвената храна и уюта, който тя създава. Водеща на кулинарното предаване е Йоланта Делибозова, която е завършила Национална академия „Проф. Панчо Владигеров“.

От 1994 година Йоланта работи като артист-оркестрант в Софийската филхармония. Многократно е солистка на Бургаската и Русенската филхармония, както и на Филхармонията на Крайова, Румъния. Йоли, както я наричат, е слънчев, съвременен и енергичен човек, чиято голяма страст е готвенето.

Обича да експериментира и да интерпретира по свой начин видени от нея рецепти и рецепти, за които само е чувала. Използва всяка възможност да смени дома си в града с къщата си в планината, отдавайки се на своето хоби – готвенето.

Предпочита да използва натурални продукти от своята градина или от местни производители. Държи на визията на приготвените ястия и черпи вдъхновение от всичко, което я заобикаля. Споделя, че основните съставки на всяка рецепта са любов и фантазия. От 7 години Йоли поддържа собствен кулинарен блог.

Предаването „Домашни рецепти с Йоли“ ще се излъчва всяка събота от 17:00 часа по 24Kitchen. Дамите ще имат възможност да прекарат 30 приятни минути в компанията на Йоли, която ще им покаже идеи от цял свят с най-доброто от българската традиция и вкуса на собственото й семейство.

Любопитното е, че снимките на предаването са заснети не в студио, както повечето кулинарни предавания, а в красива къща сред тетевенския балкан.

Снимачният екип и продуцентите на предаването избраха реална къща, вместо студио, и отведоха Йоли и нейната страст към домашно приготвената храна в местните мандри, пазарчета и зеленчукови градини.

Освен това 24Kitchen предоставя на своите фенове възможността да използват безплатно приложение за мобилни устройства „24Kitchen Рецепта на деня.“ Всеки ден потребителя ще разполага с нова рецепта. Рецептите могат да бъдат запазвани срещу еднократно заплащане от 1,74 лв. 

Свързани статии

Изследване, направено от TGI Bulgariq показва любопитни данни за хранителните навици на българите:

  • 50% смятат, че си струва да плащат повече за органична храна
  • 50% пазаруват от супермаркетите, които предлагат качествени и свежи продукти
  • 47% са готови да заплатят повече за храни без изкуствени добавки
  • 46 % обичат да опитват нови хранителни продукти
  • 53% от жените и 37 % от мъжете (45% средно) обичат да опитват нови рецепти
  • 28% имат нужда да използват рецепта, когато готвят

Снимка: 24Kitchen Bulgaria

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Ива ( преди 10 години )
гледах първото предаване. много позитивна и сподели страхотни рецепти :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар