За дома

Да направим моливници за бюрото

С момичетата

27.12.2013г. / 13 20ч.
Аз жената
Снимка: Вергиния Генова

Снимка: Вергиния Генова

Трябва ли ви моливник в работата? Е, и на мен ми трябваше и се чудех откъде да си набавя. Не че в нас нямаме моливници направени от какво ли не, но си казах, че отдавна не съм получавала нещо ново и си поръчах един моливник.

Разбира се оставих и материали: картони и рулата от тоалетна хартия. Може много от вас да се смеят, но аз най-надлежно си ги събирам разделно. Така че, ако случайно ми потрябват за екоопаковка, за моливник (в случая) или нещо друго, винаги си имам.

При по-малките деца става за направа на всевъзможни играчки. Също става и за подаръци на бабите. Тези две категории същества наистина се радват на истинските неща. За другите вече съм твърде скептична, че можете да ги впечатлите с подобно творение.

Свързани статии

Моливник от рула тоалетна хартия се прави лесно. Рулата се изрязват така, че да са на различна височина, ако искате в най-ниското да си държите кламери, гумички и други дребни нещица. Залепват се за основата, в случая с хартиено тиксо. И въпреки че от снимката не си личи, са минати със златен спрей. Не се вижда, но пък миришеше главозамайващо.

Ако не искате къщата ви да ухае така, може да предложите да бъде облепен с цветни хартии, прежди или просто изрисуван.

Децата могат да ви направят от подръчни материали есенен моливник, а след известно време и коледен, и първомартенски – така ще си спестите 2-3 лева за евтин моливник и винаги ще имате нещо ново. Спестявате 2 или 200 лева, а получавате нещо, което не може да се купи с пари – уникат изработен с желание, специално за вас.

Автор: Вергиния Генова

Коментирай